.:Carmen Villalobos egyetlen aktív magyar rajongói oldala:.
WelcomeDrink!

Kattints a képre a teljes mérethez!
Üdvözlünk titeket
a mi kis birodalmunkba,melynek főszereplője a tehetséges és gyönyörű Carmen Villalobos.Magyarország első aktív rajongói lapja,melyen rengeteg információval bővítheted ki tudásod a színésznővel kapcsolatban.A gyönyörű és tehetséges színésznő már rengeteg sorozatban játszott.  Több főszerepet is már megkapott. A Telemundo egyik kiemelkedő és az egyik legnagyobb csillaga. Rengeteg extrát és érdekességet olvashatsz az oldalon, a színésznőről. Reméljük elnyeri a tetszésedet a lap! 2014 szeptemberétől pedig már Carmen egyik legsikeresebb sorozatáról is olvashatsz a lapunkon, a "Mi Corazón Insiste" (Szalamandra) c. sikersorozatról. Ami mindkettőnk kedvenc telenovellája! Kellemes időtöltést: Piper és Barbi

>> Főoldal
>> Carmen Villalobos
>> Extrák 
>> Olda l 
>> Bejelentkezés

 
Carmen Villalobos

Kattints a képre a teljes mérethez!
Carmen Villalobos 1983. július 13-án született, kolumbiai színésznő. Több kisebb telenovellaszerep után 2005-ben az amerikai nézők is megismerhették. Leghíresebb karaktere Catalina Santana, a Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom! című telenovellában. Ezt követően még olyan telenovellákban kapott szerepeket, mint a Szívek iskolája, a Szemet szemért, valamint a Szalamandra. A legújabb telenovellája az El Señor de los Cielos.

 
Mi Corazón Insiste

http://foro.telenovela-world.com/~diane/micorazoninsiste/top.jpg

>> Történet
>> Szereplők
>> Lola y Andres
>> Epizódismertetők
>> Képek
>> Magyarhangok
>> Dalszöveg
>> Sok egyéb

 
Gyémántjaink

Marion y Naomi  y Tachion  y

 
GossipBox
 
Drágaköveink

  

  

  

9/0 hely foglalt!

 
Site Informations

Szerkesztők: Carmen Villalobos: Piper & Barbi
Nyitás: 2013.07.15. | Téma: Carmen Villalobos
Kapcsolat: E-Mail
Eddigi külsők: Katt

Ajánlott Böngésző: Mozilla Firefox
 

 

Rajongók
Indulás: 2013-07-15
 
Miújság Carmen?

Boldog Szülinapot Carmen!

2013.07.15. 18:33, khelga2

A színésznő a napokban töltötte be a születésnapját! Pontosabban tegnapelőtt. Nagyon boldog 30. születésnapot kívánunk így utólag is neki. Biztosan nagyon boldogan ünnepelte! :)

FRISS!!

2013.07.15. 15:05, khelga2

- Felkerült Carmen életrajza és filmográfiája
- Az első érdekesség Carmen-ről
- 2 db újságcikk róla
- Sztárkapcsolatai közül JenCarlos-szal
- Bővítve a sztárkapcsolatok
- Carmen hobbija
- Carmen barátja
- Bővítve az újságcikkek rovat
- Leírtam Leonor szerepét, Carmen-hez
- 2 db új érdekesség Carmen-ről
- Még 2 db érdekesség Carmen-ről
- 3 db kép Carmen-ről, amikor még a tipegő korszakát élte ^^
- Leonor és Marco szerelme

 

Megnyitottam!

2013.07.15. 12:43, khelga2

Üdvözöllek az oldalamon! Ezt a lapot azért hoztam létre, mert sajnos már sehol sem találok működő honlapot, Carmen-ről. Pedig illene legyen róla egy lap, hiszen nekem a kedvenc telenovella színésznőm, Ana Brenda mellett és mellesleg annyira tehetséges színésznő, a Telemundo egyik legnagyobb női csillagává nőtte ki magát. Rengeteg nagyon nagy sikerű sorozatban szerepelt már. Többször is kapott főszerepet. A magyar nézők leginkább a Csajok Szilikon ez lesz a Paradicsom c. telenovellából ismerhetik, ahol Catalina Santana-t alakította, mint főhősnő. De a másik híres sorozata, amiben főszerepet kapott és itthon is látható volt, az JenCarlos-szal közös telenovellájuk volt, a Szalamandra. Ez jelenleg is fut a Prizma tv-n. (Korábban az RTL II-n volt látható.) Gyönyörű párost alakítottak. Nekem ez lett a kedvenc telenovellám. Ezenkívül még látható volt a Szívek Iskolája c. telenovellában is, ahol a jelenlegi párjával játszott közösen. Ilettve kinn Amerikában jelenleg is fut egy sorozata, amit szintén a Telemundo készített vele, ott fontos szerepet tölt be, ő is egyfajta főszereplő, Gabriel Porras-szal alkotnak a novellában egy párt. "El Senor de los Cielos" a sorozat címe. Itt Carmen egy beépített rendőrnőt alakít, Leonor Ballesteros-t. Nagyon jó sorozat, ajánlom a figyelmetekbe majd. Gabriel-lel nagyon tuti párt és rendőrpárost alkotnak.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu